Tertio 994 - Herman Van Rompuy nieuwe Tertio-columnist

Herman Van Rompuy nieuwe Tertio-columnist

CD&V-politicus Steven Vanackere oefende in zijn leven vaak functies uit die eerder door Herman Van Rompuy werden ingenomen. Hij begon zijn loopbaan trouwens als politiek adviseur bij toen CVP-voorzitter Van Rompuy.

Nu zijn de rollen eens omgekeerd en treedt Herman Van Rompuy in het voetspoor van Steven Vanackere: hij volgt hem op als columnist bij het christelijke opinieweekblad Tertio. Woensdag 27 februari 2019 verschijnt de eerste column van de erevoorzitter van de Europese Raad. Door zijn benoeming tot directeur bij de Nationale Bank zag Vanackere zich genoodzaakt zijn engagement voor Tertio te staken.

Tertio verwelkomt voorts als nieuwe columnisten in 2019 politicoloog Steven Van Hecke (KU Leuven) en filosofe Alicja Gescinska die na een onderbreking haar engagement terug opneemt.

Lees hier alvast de eerste column van Herman Van Rompuy over moedig leiderschap.

Tertio in je mailbox

Geef hieronder je e‑mailadres in en blijf als eerste op de hoogte van Tertio inhoud.

Ja, ik geef mijn toestemming om mijn naam- en adresgegevens, telefoon en email, op te nemen in het bestand van het christelijke opinieweekblad Tertio, Louis Frarynlaan 75, 2050 Antwerpen. Ik heb het recht op toegang tot, verbetering of schrapping van die gegevens. Mijn gegevens worden niet aan derden doorgegeven. ​