Tertio tijdens de zomermaanden
Zoals u vorige week al kon lezen, lukt het financieel niet meer om onze stem te laten klinken in een wekelijkse gedrukte editie. De vorm verandert echter de missie niet. We blijven het intellectuele debat stimuleren en stem geven aan het christelijke mens- en wereldbeeld. We rekenen daarbij op u beste lezer, om onze stem te verspreiden!

U kunt uiteraard op onze site terecht, u vindt er voorbije en actuele artikels. Sinds kort kunt u alle artikels delen via Facebook, Whatsapp en mail. Doe dit zeker met uw vrienden en bekenden zodat onze stem verspreid wordt! Goed om weten: wie niet geabonneerd is, kan artikels lezen door zich te registreren voor een proefaccount. Zo kunnen uw vrienden en kennissen uitgebreid kennis-maken met Tertio. Uiteraard is een abonnement nemen nog beter!

Vanaf 17 juli ontvangt u een veertiendaagse nieuwsbrief met de nieuwste bijdragen die u op www.tertio.be kunt lezen. Ontvangt u nog geen nieuwsbrief? Schrijf u dan in via onze site.

Boeiend artikel? Deel het dan met je vrienden via:

Johan Van der Vloet

Uw Tertio account

Log in op uw Tertio account en lees meteen uw Tertio digitaal

Nog geen abonnee? Koop makkelijk en veilig uw abonnement op onze website.
Enkel digitaal lezen? Neem een digitaal abonnement en lees meteen verder.
Of maak een Tertio proefaccount aan en lees 1 maand gratis online!

Sluiten

Tertio nieuwsbrief

Interessant artikel? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van al onze nieuwste bijdragen, evenementen en aanbiedingen.